Actueel
Actie

Pasen, aspergemenu voor thuis

Pasen misschien niet het meest uitbundige feest maar voor ons vooral een startpunt dat het voorjaar echt is begonnen. Kroon op deze periode is natuurlijk de Brabantse asperge het witte goud van de koude grond. Net als met kerst en carnaval hebben de chefs van RAVANELLO weer een heerlijk menu samengesteld met dit maal de asperge als middelpunt.

De verschillende gerechten kunnen naar eigen wens worden gecombineerd tot een heerlijke lunch, brunch of diner. De chefs hebben alles voorbereid, de laatste stappen doet u thuis.

Met het formulier aan de linkerkant van deze pagina kunt u uw bestelling plaatsen, eventuele uitzonderingen kunt u in het opmerkingenveld toevoegen. Bestellingen kunnen worden opgehaald op zaterdag 20 april tussen 15:00 - 17:00 bij ons Foodlab aan de Kalshoven 38 Breda.

 

Asperge menu pasen 2019

Cocktail van Hollandse garnalen, witte asperge, komkommer, doperwt en pikante cocktailsaus

Romige asperge soep met gehakt ei, peterselie en brioche brood 

Asperge klassiek, gekookte Brabantse asperge’s met jonge aardappeltjes, gegrilde Duroc ham, gepocheerd eitje en Hollandaise. 

Hangop van Zuivelbedrijf de Regte Heijden, aardbeien en frambozen, krokante merengue en witte chocolade schotsen met pistache 

 

 

Bestel hier

 • Prijs: 27,50 € Aantal:
  Het volledige asperge menu garnalen cocktail x asperge soep x asperge klassiek x hangop met aardbeien
 • Prijs: 8,00 € Aantal:
  Cocktail van Hollandse garnalen, witte asperge, komkommer, doperwt en pikante cocktailsaus
 • Prijs: 5,00 € Aantal:
  Romige aspergesoep met gehakt ei, peterselie en brioche brood
 • Prijs: 12,00 € Aantal:
  Asperge klassiek, gekookte Brabantse asperge’s met jonge aardappeltjes, gegrilde Duroc ham, gepocheerd eitje en Hollandaise.
 • Prijs: 5,00 € Aantal:
  Hangop van Zuivelbedrijf de Regte Heijden, aardbeien en frambozen, krokante merengue en witte chocolade schotsen met pistache
Bestel hier