Actueel
Recept

Paarse spruiten met pompoenpitten en harde geitenkaas

Bereidingswijze:

Halveer de spruiten, bak deze in een pan lichtjes aan. Snijd de pompoen in kleine blokjes. Breng de appelcider azijn, water en suiker aan de kook. Plaats de pompoen blokjes hierin tot ze zacht zijn geworden. Kruid de pompoen blokjes met wat peper en zout.

Snijd de gedroogde abrikoos in kleine stukjes. Meng de pompoenpitten met komijnpoeder, korianderzaadpoeder, zwartepeperpoeder en hazelnoot. 

Meng hierna de pompoen met wat van het vocht met de spruiten en abrikoos. Plaats in een schaal en strooi hierover de pompoenpitten en specerijen mengsel. Raspt de kaas over de spruiten en besprenkel met de pompoenpitolie. 

Ingredienten

  • 100 gram paarse spruiten
  • 50 gram olijfolie
  • 100 gram pompoen
  • 50 gram appelcider azijn
  • 50 gram water
  • 1 gram suiker
  • 1 gram zout
  • 25 gram gedroogde abrikoos
  • 15 gram pompoenpitten
  • 5 gram komijnpoeder
  • 5 gram korianderzaadopoeder
  • 1 gram zwarteperpoeder
  • 15 gram gehakte hazelnoot
  • 20 gram pompoenpit olie
  • 400 gram harde geitenkaas
Ingrediënten

Ingredienten:

  • 100 gram paarse spruiten
  • 50 gram olijfolie
  • 100 gram pompoen
  • 50 gram appelcider azijn
  • 50 gram water
  • 1 gram suiker
  • 1 gram zout
  • 25 gram gedroogde abrikoos
  • 15 gram pompoenpitten
  • 5 gram komijnpoeder
  • 5 gram korianderzaadopoeder
  • 1 gram zwarteperpoeder
  • 15 gram gehakte hazelnoot
  • 20 gram pompoenpit olie
  • 400 gram harde geitenkaas

Een concept op maat?

Eten is onze manier van uitdrukken. Een goed idee heeft kennis en creativiteit nodig om uit te groeien tot een geweldig concept of product. RAVANELLO biedt u de culinaire ondersteuning die u daarbij nodig heeft.

Meer over concepting