Over

Food is our language

Wie zijn wij?

RAVANELLO bedenkt, ontwikkelt en initieert creatieve, culinaire concepten. Denk aan onderscheidende horeca, lekkere en maakbare recepturen, en modern food. Naast innovatieve concepten, verzorgt RAVANELLO creatieve catering op locatie. waarbij er meer ruimte is voor kwaliteit en creativiteit. We bijten ons vast in ieder culinair vraagstuk en komen vervolgens steeds met een verrassend en spraakmakend aanbod. Of het nu gaat om eten of drinken.

De foodstudio en het foodlab van RAVANELLO staan onder leiding van Ralph Geerts. Als creatief directeur is Ralph verantwoordelijk voor de originele, innovatieve culinair uitwerking van alle concepten en cateringopdrachten. Ralph werkte in verschillende restaurants waaronder De Treeswijkhoeve, Vanouds de Brouwers en Inter Scaldes. Na een periode werkzaam te zijn geweest in de keuken, koos Ralph ervoor om terug naar school te gaan: in 2012 rondde hij de bachelor ‘Food, Design en Innovation’ af aan de HAS Hogeschool. Door zijn expertises te combineren – culinair, conceptueel én commercieel – weten Ralph en zijn team de producten en diensten van RAVANELLO steeds weer te verbeteren en te vernieuwen.

RAVANELLO is een begrip in Breda: in het lokale creatieve en culturele circuit zijn er weinig partijen waarmee we nog nooit samenwerkten. Ook buiten de regio krijgt RAVANELLO steeds meer bekendheid. Zo zijn wij samen met een aantal toffe opdrachtgevers zoals Blue City en Dutch Invetuals  regelmatig te vinden in Rotterdam, Eindhoven en zelfs Alkmaar.

Team

Ralph Geerts

Creative Director

Yonna Venema

Concept developer