Actueel
Actie

Kerst voor thuis 2019

Ben je voor de kerstdagen opzoek naar iets speciaals, maar heb je geen zin om zelf uren in de keuken te staan? RAVANELLO biedt de oplossing! Wij bereiden jouw ideale kerstmenu voor en verpakken het zo dat jij het alleen nog maar thuis hoeft op te warmen.

Zo geniet je met jouw gezelschap van een heerlijk kerstdiner in eigen huis. Zoals je van de chefs van RAVANELLO mag verwachten, hebben zij ook dit jaar weer een creatief en lekker menu samengesteld. In 4 gangen nemen zij je mee op een culinaire ontdekkingstocht door het winterseizoen. Ook bieden wij dit jaar de mogelijk om het menu verder uit te breiden met een feestelijk tussengerecht, soep of kaas.

Vegetarisch? Geen probleem, ook daar hebben wij een feestelijk menu voor samengesteld. Overige allergieën en dieetwensen kunnen telefonisch worden overlegd. 

Daarnaast hebben wij een mooie lijst van wijnen samengesteld welke perfect combineren met de gerechten. Deze wijnen zijn verkrijgbaar per fles. De wijnen kunt u via deze pagina bestellen. 

Op dinsdag 24 december kunnen de maaltijden worden afgehaald aan ons Foodlab aan de Kalshoven 38 in Breda. Van 15:00 tot 17:00 staan wij klaar voor u met uw bestelling en alvast wat lekkers om in de kerstsfeer te komen. Geen tijd om uw bestelling op te komen halen? Geen probleem! Het is ook mogelijk om de bestelling tegen betaling te laten bezorgen. 

4 gangen: € 35,00,
Extra tussengerecht € 7,50
Extra soep € 5,00
Extra kaas € 7,50

 

Bestel hier

  • Prijs: 35,00 € Aantal:
  • Prijs: 35,00 € Aantal:
  • Prijs: 7,50 € Aantal:
  • Prijs: 5,00 € Aantal:
  • Prijs: 5,00 € Aantal:
Bestel hier