Actueel
Nieuws

Cento Amici Porta Sud

Word jij een van 100 eerste vrienden van Porta Sud? Koop alvast een tegoed bon voor je eerste diner en help ons met de laatste loodjes!

Word jij een van 100 eerste vrienden van Porta Sud? Koop alvast een tegoed bon voor je eerste diner en help ons met de laatste loodjes! De realisatie van Porta Sud begint op zijn einde te lopen. De afgelopen weken is er ontzettend hard gewerkt door het bouwteam. De vloer is na een grondige restauratie weer helemaal vlak en voorzien van volgens ons de mooiste terrazzo tegels die we ooit in een restaurant zagen. De bar is in aanbouw, de basis frames staan en de apparatuur verwachten wij deze week! Ook de schilder is druk aan de gang geweest en heeft onder andere de kozijnen hersteld en voorzien van een smaakvolle laag verf.

De laatste loodjes zoals het vullen van de wijnkelder, laatste afwerkingen en decoratie vragen wat meer tijd en geld dan dat we van te voren bedacht hadden. Met behulp van onze 100 vrienden (Cento Amici) willen we dat op korte termijn kunnen realiseren.

Als een van Cento Amici koop je voor € 100 een tegoed bon, deze bon is in te wisselen tegen een speciale Cento Amici arrangement dat bestaat uit het een glas huis aperitief, 4 gangen menu met begeleidende wijnen en espresso na. Met deze aankoop ondersteun je de voltooing van Porta Sud.

Daarnaast ontvang je als Cento Amici als eerste een bericht als het reserveringssysteem open gaat. Inschrijven als Cento Amici kan via info@portasud.nl. Wij kunnen niet wachten om jullie te mogen ontvangen!