Catering

Food is our language

Eten moet lekker en gezond zijn en er aantrekkelijk uitzien. Maar eten is meer dan dat, het voegt iets toe aan een speciale gelegenheid. Een bedrijfsopening of bruiloft is een uniek event dat om een geheel andere culinaire invulling vraagt dan maaltijden voor crews of tijdens een festival

Dat onderscheid vindt u terug in onze catering. RAVANELLO werkt op ambachtelijke wijze: we maken bijna alles zelf. Wat op uw bord verschijnt, zijn smakelijke gerechten van hoogwaardige ingrediënten waar wij 100% achter staan. We kopen in met respect voor onze omgeving en veelal bij lokale producenten.

Onze creativiteit is oneindig wat zorgt voor een onvergetelijke beleving bij zowel opdrachtgevers als gasten. RAVANELLO heeft ruime ervaring met publiekscatering, informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Diners

Eten brengt mensen samen. Een smakelijke en verrassend maaltijd zorgt ervoor dat de stemming er goed in blijft. Want wat is er fijner dan in goed gezelschap genieten van gerechten die met aandacht en oog voor detail gekookt zijn? 

Versbereid, begeleid met goede wijnen en originele, zelfgemaakte dranken en met een aankleding die past bij de gelegenheid: RAVANELLO brengt het allemaal. 

“Het geluid van borden die op de pas schuiven, geuren van vers eten de spanning bij de gasten en dan de eerste hap”

Events

Een bruiloft of bedrijfsopening, het zijn en blijven speciale momenten waarbij je niks aan het toeval wilt overlaten. RAVANELLO verzorgt de catering voor dit soort privé-evenementen dan ook met net wat extra aandacht. Samen met u bepalen we de meest passende invulling van de dag. 

U bent verzekerd van een originele catering, volledig afgestemd op de gelegenheid. Ook helpen we u graag bij het inrichten van de locatie om de juiste uitstraling te creëren. 

Pop-up

Horeca wordt steeds belangrijker bij meerdaagse evenementen. Festivals krijgen steeds meer aandacht en catering op locatie is niet meer weg te denken voor een juiste festivalbeleving. 

RAVANELLO verzorgt tijdens uw publieksevenement graag de catering. Wij richten hiervoor een tijdelijke horeca in en koken –in een open keuken– op locatie. Dit zorgt voor een extra culinaire beleving van uw bezoekers. 

Ook zakelijk biedt een eigen horeca kansen voor u als organisator. Denk bijvoorbeeld aan een borrel of diner voor relaties tijdens uw evenement: zo vangt u twee vliegen in een klap.  

Crew catering

Eten moeten we allemaal. Vooral als uw crew de hele dag hard aan het werk is, is het des te fijner wanneer er een fatsoenlijke maaltijd voor ze klaar staat. We hebben het dus niet over de vaak standaard grote schalen met niet de meest gezonde gerechten. Want het kan anders vinden wij. 

RAVANELLO kookt daarom dagverse, lekkere en voedzame maaltijden voor uw crew en bezorgen deze op het gewenste tijdstip op locatie. Uit ervaring weten we dat uw personeel dit erg zal waarderen en dat zij na de maaltijd met nieuwe energie weer aan het werk gaan. 

Concepten voor

Contact

Zoekt u onderscheidende catering, heeft een speciaal evenement dat culinair ingevuld moet worden of gewoon hele lekker trek?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.