
Cento Amici Porta Sud
Word jij een van 100 eerste vrienden van Porta Sud? Koop alvast een tegoed bon voor je eerste diner en help ons met de laatste loodjes!
Word jij een van 100 eerste vrienden van Porta Sud? Koop alvast een tegoed bon voor je eerste diner en help ons met de laatste loodjes!
Ben je voor de kerstdagen opzoek naar iets speciaals, maar heb je geen zin om zelf uren in de keuken te staan? RAVANELLO biedt de oplossing! Wij bereiden jouw ideale kerstmenu voor en verpakken het zo dat jij het alleen nog maar thuis hoeft op te warmen.
Welkom op de pagina om wijnen te bestellen voor bij uw kerstmenu. Hieronder de selectie die wij voor u hebben gemaakt.
Het voorproefje van Porta Sud is met enthousiasme ontvangen, omdat wij het ook ontzettend leuk vinden om iedereen alvast kennis te laten maken met de smaken van Porta Sud, hebben we besloten het voorproefje te verlengen met een nieuw zomers menu! Voor een aantrekkelijke prijs van € 65,00 ben je één de eerste die een voorproefje
Bij een nieuwe zaak hoort natuurlijk passende merchandise, daarom hebben we zomerse Porta Sud shirts laten maken. Deze zijn vanaf nu te bestellen via onderstaande link! Wie in de openingsweek bij ons op bezoek komt met een Porta Sud shirt aan, krijgt van ons een lekker koude Porta Bionda het huisbier van Porta Sud.
Avocado is al tijden populair in de keuken en ook nog eens heel gezond! Voor Oil and Vingar ontwikkelde wij een recept zodat je nu ook thuis net zo lekkere avocado toast kan eten als op je favoriete lunchplek!
Bumperkluiven is een gratis toegankelijk food festival. Van 7 t/m 10 juni vindt Bumperkluiven weer plaats in Breda Boeimeer en dit jaar zijn wij er ook bij! Omdat de opening van Porta Sud in de Zuidpoort Passage is uitgesteld tot de zomer, organiseren wij een aantal momenten waar jullie alvast kennis kunnen maken met de smaken
Thuisactie: Porta Sud voorproefje Door verschillende omstandigheden laat de opening van Porta Sud nog even op zich wachten, daarover is meer te lezen in de laatste nieuwsbrief. Omdat wij zoveel vragen krijgen wanneer men nou kan komen eten bij Porta Sud en omdat wij zelf ook niet meer willen wachten, hebben we een toffe actie!
Binnen RAVANELLO hebben we transparantie hoog in het vaandel staan, zo hebben we geen geheimen hoe onze producten gemaakt worden en wat wij erin doen. Nu de zomer weer in aantocht is gaat bij ons de BBQ weer aan, één van onze favorieten zijn de spareribs met rokerige uiensaus. Hier vind je het recept!
Bereidingswijze: Halveer de spruiten, bak deze in een pan lichtjes aan. Snijd de pompoen in kleine blokjes. Breng de appelcider azijn, water en suiker aan de kook. Plaats de pompoen blokjes hierin tot ze zacht zijn geworden. Kruid de pompoen blokjes met wat peper en zout. Snijd de gedroogde abrikoos in kleine stukjes. Meng de
Porta Sud In de zomer van 2019 opent bar-restaurant Porta Sud haar deuren in de Passage Zuidpoort 10-12 in Breda.Porta Sud is van dinsdag t/m zaterdag van 09.00 tot 23.00 uur geopend. Porta Sud maakt hoge kwaliteit eten en drinken toegankelijk voor iedereen. Het restaurant krijgt een open keuken, ongeveer 40 couverts en twee terrassen
We Are Food De provincie Noord-Brabant was in heel 2018 ‘Europese Regio van Gastronomie’. Brabant en eten zijn al eeuwen met elkaar verbonden. Brabant is de belangrijkste provincie als het gaat om de productie en verwerking van voedsel. Het zit in ons DNA. We Are Food. Iedere maand stond er een ander actueel food thema